Kostvejledning & livsstilsændring

Har du oplevet nogle af følgende problemer?

 • Du er tit sulten.
 • Du har svært ved at holde dig fra søde sager.
 • Du træner dagligt men din vægt står stille.
 • Du er træt og uoplagt.
 • Du synes ikke du spiser ret meget.
 • Du spiser sundt men taber dig ikke.
 • Du spiser kun 1-2 gange om dagen men tager på.
 • Du har ofte ikke tid til at forberede maden.
 • Du synes kostplaner er uoverskuelige.
 • Du mangler motivation.
 • Din “app” som tæller kcal hjælper ikke.

Sucess med vores kostvejledning siden 2005

Køges Kost Koncept blev etableret i 2005, og har 700 kvm. med kostvejlednings kontorer, kosttilskudsbutik, træningscenter, yoga og fysioterapi i udkanten af Køge, Herfølge. Vi er et team af 11 personer og har over 15 års erfaring indenfor kostvejledning, personligtræning, motion og velvære. Vi ved at de mange mærkelige “lyn-diæter,” der er så udbredte i dag er den hurtigste vej til depression, ødelagt stofskifte og lavt energiniveau. Vi forstår også, at mange kan have svært ved at overskue komplicerede diæter og finder alle de forskellige opskrifter og råd på internettet forvirrende.

Professionel og erfaren familie-ejet virksomhed
Som professionelle kostvejledere har man pligt til at have styr på kroppens hormon balance er i orden under et evt. vægttab eller opbygning proces, bl.a. stabilisering af blodsukker, at der ikke bliver produceret for meget Ghrelin, at kommunikationen Leptin – hjerne fungerer optimalt og Dopamin & Serotonin niveau er oppe så kunden er glad, tilfreds og mæt. Det er desværre ikke nok med et enkelt kursus eller at man har været selv igennem et diæt forløb når man skal håndtere forskellige udfordringer professionelt.

Kcal er ikke bare kcal
Det er ikke altid nok bare at spise mindre, skære din kulhydrater ned, fjerne ris eller måske faste en halv dag- det har du nok prøvet. Vi oplever, at de fleste før eller siden henvender sig til os for at få professionel hjælp efter at have prøvet kræfter med disse metoder, regnearksprogrammer, andre gratis kostplaner, apps og online forløb.

Vi giver kroppen, hvad den har brug for således at dine hormoner arbejder med dig og ikke imod dig og du vil opleve, at dit forløb er nemmere og mere behageligt. Vi udarbejder en balanceret diæt, rig på de rigtige proteiner med høj BV værdi, komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer og vi kan skræddersy det rigtige træningsprogram til dig. Vores vejledning er bygget op om din dagligdag og tilpasset DIG! Derfor virker det.

Hos os bliver du ikke sulten, du bliver ikke træt af maden og du har mulighed for konstante ændringer i din kostplan uden ekstra omkostninger hvis du vælger et forløb. Vi har meget fokus på overtræning, dårlige vaner, tidsbesparelse, travl livsstil og ikke mindst diskretion og nærvær.

Vælg rigtigt fra starten
Vi har flere hundrede ægte dokumenteret succeshistorier fra de sidste 12 år, blandt andet kan du se vores udtalelser samt se deres billeder af opnåede resultater, og vi hjælper mange flere glade kunder hver eneste dag med deres forløb. Vi er erfarne, forstående og vi tager hensyn til dine ønsker og behov og dømmer ikke. Vi tilbyder alt fra en enkel kostplan til et pakke/forløb med kostplanlægning, vejning, måling og træning. Men tag ikke vores ord alene for gode varer Se hvad vores kunder siger

Book et opstarts møde her. eller køb online.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept