Yoga – Krop & Sjæl

Yoga er meget mere end bare at strække ud.

  • Yoga lærer os at trække vejret på den korrekte måde, noget som vi alle automatisk gjorde da vi var børn men som vi som voksne har glemt.
  • Yoga skaber nærvær til kroppen, giver os krops kontrol og lærer os at lytte til kroppen således, at man undgår at presse kroppen til skader.
  • Yoga styrker kroppen blidt og får pulsen op, alt imens kroppen holdes stille.
  • For os handler yoga mest af alt om, at skabe en forbindelse og en bevidsthed til os selv, vores krop og vigtigst til vores åndedræt.

Yoga kræver hverken, at man er smidig eller i god form, men møder dig lige der hvor du er. I vores undervisning er det vigtigt, at der lyttes til kroppen og der tilbydes derfor altid modifikationer til stillingerne, så alle kan være med og så der undgås skader.

Vi tilbyder yogahold i rolige ny renoveret lokaler uden forstyrelse, hele ugen, både morgenhold men også eftermiddag/aften hold. Du kan som betalende medlem uanset hvilke type medlemskab du har, benytte dig frit af alle holdene uden begrænsning.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept