KOSTTILSKUDSBUTIK – DANSKE PRODUKTER

Alt hvad du behøver for at komme i form.


Hvorfor protein bars?
En almindelig mars bar indholdet 238 kcal, 51g sukker og 8,4g fedt. Det er lille løbetur på 6,3 km. – Ved at spise en proteinbar fra os i stedet, falder sukker indholdet ned til omkring 1,7g og så få du en stabil blodsukker som hjælper din krop forbrænde fedt som energi, stedet for at lager det.

Sukkerfri snacks?
Vi har også et stort sortiment af høj protein pandekager, kager, chips, lav kcal drikke, protein budding, kcal-fri dressinger og sirup og mange forskellige vitaminer og mineraler. Vi lager også lactosefri og veganske proteinpulver.

Kosttilskud til styrketræning
Går du op i styrketræning og ønsker en stærk, sunde krop eller vil du gerne øge muskelmasse uden farlige kosttilskud, har vi et bredt sortiment af de mest anvendte kosttilskud, og mange er produceret i Danmark. Vi har mærker som Quest, Nutriworld, Barebells, Elit, Bodylab, GOT7, Protein Works, Danlab, FAST nutrition og mange flere.

Butikken er åben.    
Mandag – Torsdag 10:00-19:00
Fredag 10:00 – 16:00
Og lørdag efter aftale.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept