Træner/coach

Træner/coach til enestående konceptcenter

Hop i træningstøjet og gør din sunde livsstil til en karrierevej – med mulighed for fuldtidsansættelse på sigt. Hos os får du 10 passionerede og empatiske kolleger, som hjælper forandringsparate klienter i mål med deres vægttab. Sammen med dig kan vi hjælpe endnu flere danskere til at få den krop, som de drømmer om.

En helt særlig arbejdsplads
Hos Køges Kost Koncepter vi ikke som de andre. Faktisk er vi det eneste center i landet, som har et træningscenter og en kostbutik kun for private medlemmer, der er i forløb hos os – og en specialdesignet app, hvor vi kommunikerer med vores klienter og følger deres forløb. Og så har vi det nyeste og bedste træningsudstyr på markedet, som du ikke ser andre steder. Kun det bedste til vores klienter – og medarbejdere.

”Vi er som en familie her i centret. Du kommer helt tæt på dine klienter, og så får du frie rammer til at træne dem, som du vil. Vi skræddersyr nemlig både træning og kostplan efter deres ønsker og fysiske udgangspunkt. Her er ingen regler, og du får i høj grad mulighed for at være kreativ,” fortæller medejer Martin Hardiman.

Bliv et forbillede for dine klienter
Vi deltager i flere events om måneden sammen med vores medlemmer – alt lige fra mini-triatlon til Royal Run. Du får altså rig mulighed for at sætte handling bag din passion, deltage aktivt i vores særlige sammenhold – og allervigtigst: gøre en forskel for dine klienter. Se mere her.

Du får fleksible og attraktive arbejdsforhold
Alt efter dine kompetencer og behov, tilbyder vi intern træning og uddannelse for den rette medarbejder. På den måde får du de helt rette forudsætninger, så du kan blive den bedste coach og træner.

Du får varierende mødetider, og rig mulighed for selv at tilrettelægge dine træningssessioner og samtaler. Din arbejdstid vil ligge både i formiddag-, eftermiddag- eller aftentimerne samt hver anden weekend.

Moden og empatisk træner med styr på fitness
Som person er du ydmyg og dedikeret – både i din tilgang til din egen udvikling samt når du coacher og træner dine klienter. Du har styr på forskellige former for træning gennem dine mange års gang i et træningscenter – kendskab til kostvejledning er ikke et must, men en klar fordel. Har du erfaring fra en stilling som receptionist eller fra salgsbranchen er det også et plus, men det er din personlighed som er altafgørende.

Du sætter nemlig en ære i at møde til tiden og ved at man kan løfte mere, hvis man gør det i flok. Herudover har du helt styr på Office-pakken, taler og skriver dansk og så er du ikke bleg for at hjælpe til, hvor der er brug for det.

”Vi har resultatgaranti, fordi vi er nogle af de bedste til det, vi gør. Og vi går meget op i, at du møder alle i øjenhøjde uanset hvem du coacher, ligesom dit stærke servicegen ikke er til at tage fejl af. For lige så god som du er til træning, lige så nærværende og hjælpsom er du overfor alle klienterne i centret,”slutter Kathrin.

Snør løbeskoene, put boksehandskerne på eller løft vægtstangen…

… nu er det nemlig tid til at søge jobbet, som vil ændre dit liv. Vi håber nemlig, at du – ligesom vores klienter – er kommet for at blive.

Send os din motiverede ansøgning med vellignende foto vedhæftet samt dit CV hurtigst muligt. Vi kalder til samtaler løbende, og ansætter, når den rette kollega er fundet. Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept