Opstartmøde

Sammen finder vi den rigtig løsning

Du møder op hos os og tager plads i vores Café område, vi har selvfølgelig gratis kaffe mv, Vores OpstartsCoach henter dig og byder dig velkommen til den aftalt tid, derefter foregår opstartsmødet på vores kontor.

Du skal ikke have træningstøj på til opstartsmødet, men gerne så du har bare fødder til måling på vores InBody måler, her er det bedste hvis du ikke har spist 2 timer inden.

Nedenfor kan du se hvad vores opstartsmøde indeholder og hvad vi skal tale om, vores vigtigste opgave er at få dig til at føle dig tryg og få dig godt i gang med mit nye livstil, vi brænder for at hjælpe mennesker der gerne vil have mere velvære, været bedre form, få mere bevægelighed i hverdagen eller tabe sig, vi kender alle de udfordringer som livet byder på for os alle sammen og sammen finder vi en god løsning for dig.

Du har allerede taget det vigtigste skridt og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opstartsmøde Indeholder

  • Privat møde i Køges Kost Koncepts kontorlokaler
  • Gennemgang af dine udfordringer, ønsker og behov
  • Udfyldelse af omfattende analyse skema
  • Analyse og food timing udregning
  • Gennemgang af vores pakker løsninger
  • Udregning af din makronutrient behov
  • Måling og gennemgang af InBody 570 test
  • Indmeldelse og alt det praktiske
  • Rundvisning i vores faciliteter
  • Booking af kom-godt-i-gang

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept