Bootcamp for kvinder

Bootcamp for kvinder

Bootcamp er det ultimative forløb med personlig træning på lukkede hold

Kickstart den gode form og de gode vaner.

Vores Bootcamp er et effektivt og intensivt kost- og træningsforløb.  Vi har fokus på de områder, som kvinder kæmper mest med. Og dem får vi ram på!

Bootcamp er en stærk start på en varig livsstilsændring, der både giver hurtige resultater og redskaberne til at holde fast. Dette forløb er til dig som ønsker et godt, stabilt vægttab og/eller at styrke kroppen og komme af med skader. Det gennemsnitlige vægttab på vores Bootcamp er 6-8 kg på 2 måneder, og 20 kg på 3 måneder er set før.

Kan jeg deltage som overvægtige eller med skader?

Bootcamp hos os foregår i fitness-maskiner i opvarmede lokaler. Derfor er Bootcamp også velegnet til personer som er overvægtige, ældre eller som ønsker styrke og skadesfri træning. Du skal ikke løfte din egen kropsvægt eller bruge genstande og redskaber der er ubehagelige. Og du skal ikke være ude i regn og sne. Og pga. vores store udvalg af udstyr kan vi altid finde alternative øvelser hvis der er noget som ikke duer for din krop. Du kan på billederne se vores deltagere og omgivelser.

Lukket hold af max 16 kvinder

Folk spørger mig ofte hvorfor jeg gider køre fra Roskilde til Herfølge flere gange om ugen for at deltage i bootcamp, når der er masser af steder i Roskilde der tilbyder noget tilsvarende. Hver gang svarer jeg det samme, nemlig, om jeg så boede i Helsingør kørte jeg gerne til Herfølge for at deltage i Danmarks bedste bootcamp. Det er super dygtige engagerede trænere, der sørger for en masse sved på panden i et lækkert tidssvarende center med en dejlig stemning. Det er mest voksne mennesker der benytter det og jeg føler mig næsten, som en del af en stor familie – I slipper aldrig af med mig 😉
Helle 63år

Skræddersyet kostplan med sunde valg og i de rigtige mængder

Vi afleverer ikke standardplaner som alle andre har. Alle vores kunder kommer ind til et møde og får gennemgået og bygget en kostplan specielt til dem. Vores planer indeholder heller ikke sukker, dårlige fedtstoffer og madvarer som forhindrer vægttab. Du har sikkert prøvet at spise få kalorier – det virker ikke. Din succes handler ikke om kalorier, men om kvaliteten af fødevarer. Lad os hjælpe dig, vi har mange års erfaring

Køges Kost Koncepts personlige app

Vores app med alternativer og opskrifter

Udover din skræddersyede kostplan, udregner appen alternativer, og endda lækre opskrifter med vægttabs garanti. Alle vores opskrifter er lavet, smagt og testet af os. Vi stjæler ikke noget eller kopier ikke noget. Et koncept bygget fra bunden med vægttabsgaranti og som vi kan stå 100% inde for.

Kostvejledere i Køges Kost Koncept

Professionelt uddannede kostvejledere

Kostplanen opbygges og følges af en uddannet kostvejleder. Du bliver inviteret til kostforedrag omkring vægttab, basal ernæring og misforståelser i klassiske slankekure. Vi giver dig hjælpeværktøjer til ændringerne i din livsstil. Du får også et motivationsforedrag, hvor fokus er på at sætte realistiske mål og mentaltræning.

lyserød plakat i center

På Bootcamp har du 100% garanti for succes… hvis du vil! Gode maskiner, dejlige lokaler, professionel træner, god stemning – og du får den hjælp og bliver guidet alt det du har brug for i hele forløbet 👍🏻 Tak for mit forløb hos Kathrin 😁👍🏻
Lene, 53år

Du får præcis kropsanalyse

Vi bruger professionelle og meget præcise InBody scanninger. Vi måler hele din krop, delt op i arme, ben og torso. Det giver vigtig information om visceral fedt, subcultaneos fedt, intracellular væske og ekstra cellular væske samt body scoring.

Du slipper for skader

Skadesprocenten er NUL hos os. Vi optimerer træningen af de forskellige muskelgrupper for den enkelte, så vi sikrer mod overbelastning. Det giver en fornemmelse af styrke og velvære. Er der en øvelse du ikke kan, har vi en anden. Maskinerne har en fast bevægebane som gør du ikke kan komme til skade så længe du bruger den rigtige teknik – og det hjælper vi dig med. Vi har også stort fokus på balance og stabilitet, som er hele fundamentet for en stærk og sund krop. Du kan også få lagt et program af uddannet personale du selv kan træne efter andre dage.

Det er ikke bare noget, vi siger. Vi har erfaring med at hjælpe hundredvis af andre

1500 kvm fitness, svømning og Yoga i Herfølge

Inkluderet i vores Bootcamp er adgang til 1500kvm fitness område, med gratis kaffe, afslapningsområde i rolige omgivelser. Du får også adgang til Spinning, Yoga og et lukket svømmehold kun for vores medlemmer. Se vores holdplan her

Ergonomisk udstyr og trygge omgivelser

Vi bruger ikke Crossfit udstyr, tunge dæk, eget kropsvægt eller beton væg offentlig steder og ej heller uhensigtsmæssige øvelser. Vores udstyr kan alt sammen justeres op og ned i vægt så din vægt og dit udgangspunkt har ingen betydning. Vores udstyr er netop bygget til at skåne knæ og ryg mv.

Du kan starte som helt nybegynder, og så stadig få en succes ud af det. Du finder glæden i træningen og sammenholdet er helt fantastisk. Det er det helt rigtige sted at starte.
Tina 41år

Vælg mellem 3 løsninger

Vælg mellem 3 løsninger

Bootcamp 8 uger

8 ugers forløb

Fællestræning på lukket hold (i alt 14 træninger)
Ubegrænset fitness adgang med hold
InBodymåling v. start, midt og slut
Kostvejledningssamtale i 4. og 8. uge
Adgang til vores foredrag
Skræddersyet kostplan
Træningsplan tilpasset dig
App med alternativer
App med sunde opskrifter

DKK 4999,00 en gangs betaling

Prisen betales inden start for at sikre din plads.
Tilmeld dig for sikre din plads

Bootcamp ONE

Bootcamp en gang om ugen og træn selv udover

Vælg en Bootcamp time om ugen
Ubegrænset fitness adgang med hold
InBodymåling 1 x pr md.
kostvejledning 1 x pr md.
Adgang til vores foredrag
Skræddersyet kostplan
Træningsplan tilpasset dig
App med alternativer
App med sunde opskrifter

DKK 1299,00 pr. måned BS

Løbende abonnement med 30 dages opsigelse. Opstartspris er DKK 1500.00
Book et opstartsmøde for at starte på denne pakke.

Bootcamp unlimited

Ubegrænset

Alle de Bootcamp hold du vil
Ubegrænset fitness adgang med hold
Ubegrænset InBodymåling og
Ubegrænset kostvejledning
Adgang til vores foredrag
Skræddersyet kostplan
Træningsplan tilpasset dig
App med alternativer
App med sunde opskrifter

DKK 2399,00 pr. måned BS

Løbende abonnement med 30 dages opsigelse. Opstartspris er DKK 1500.00
Book et opstartsmøde for at starte på denne pakke.

Se vores Bootcamp

Alt dette får du udover resultater og gode oplevelser

 • Opstartsmøde
 • Fællestræning på lukket hold
 • Skræddersyet kostplan
 • Alternativer
 • Sunde opskrifter
 • Kostforedrag
 • Træningsplan
 • Ubegrænset fitness adgang med hold
 • InBodymåling og kropsanalyse
 • Motivationsforedrag
 • Mentaltræning

8 ugers Bootcamp

Vi opstarter nye hold 2 gange årligt. Januar og september og forløbet er for alle, især nybegyndere. Pladserne bliver hurtig udsolgt. Holdene er således: (Du tilmeldes som udgangspunkt enten morgen eller aftenhold, men kan frit flytte rundt på tiderne)

Aftenhold
Mandag 17:30-18:30 og Torsdag 17:00-18:00
(Der er desuden hold for øvede man 18.30-19.30 og onsdag 18.00-19.00)

Morgenhold
Tirsdag og torsdage kl. 10:00-11:00
(Der er desuden hold fredag kl. 8.00-9.00 og lørdag kl. 9.00-10.00)

Der er muligt at skifte rundt mellem de forskellige dage og tider.

Næste gang vi starter, er i Onsdag 4. Januar 2023. Køb nu så bliver du automatisk tilmeldt og vi kontakter dig derefter.

Bootcamp forløb

Både Bootcamp ONE og Bootcamp Unlimited er en løbende Bootcamp aftale som du kan starte op på når som helst. “Løbende” betyder at det er ikke fastlagt 8 uger med start/slut dato, men du bestemmer start/slut dato. For at starte på dette skal du booke et opstartsmøde.

Om du vælger et 8 ugers forløb med opstart Januar eller September eller en løbende Bootcamp nu, får du det samme.

Se hvad vores seje klienter siger

Det bedste træningscenter, indeholder alt hvad man kan ønske sig😀 Utroligt lækre lokaler, det bedste udstyr og enormt søde og kompetente medarbejdere. Man bliver altid mødt med et smil, og “de holder et kærligt øje med dig”, du er ikke bare et medlem. Det bliver hurtigt til en “ afhængighed” at træne her. Vægttab, muskler, konditionstræning, der er rig mulighed for det hele. Udover det en masse søde medlemmer, man kan snildt finde nye venner her🥰 Masser af humor, sygt hård træning, og altid kaffe på kanden. Prøv det, du vil ikke fortryde😃

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning.
Dygtige, søde og kompetente trænere.
En super god stemning i centret. 🥖🥐🎂☕️

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Går du med tanken: “Nu skal jeg altså også igang med at træne”, og har du som jeg tidligere prøvet mange af de andre fitness centre og følt, at det ikke lige var dig. Så kan jeg kun sige, giv ikke op, kom ned til os i Køge Kost Koncept. Her er du ikke kun et nummer, men her bliver du hjulpet igang af det professionelle personale, og føler hver gang du går hjem efter en god træning, som virkelig har givet noget. Altid er der fokus på den enkelte, og du bliver altid mødt med et smil, både fra personalet og alle de andre som træner i centeret. Glæder mig til vi ses😄💪👍

Det bedste center jeg nogensinde har været i. Der er super godt sammenhold, alle siger hej til hinanden. Trænerne er super gode til at motivere. Der er tit super fede events. Det bedste jeg har gjort i mit liv!

Fedt sted, alt udstyr 💯%i orden, rent og alt udstyr ligger på sin plads 👍
man føler sig velkommen uanset formål, 💪
Mange aktiviteter , medlemmer er i høj prioritet.
FEDT STED 👍

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning.
Dygtige, søde og kompetente trænere.
En super god stemning i centret. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det bedste træningscenter, indeholder alt hvad man kan ønske sig😀 Utroligt lækre lokaler, det bedste udstyr og enormt søde og kompetente medarbejdere. Man bliver altid mødt med et smil, og “de holder et kærligt øje med dig”, du er ikke bare et medlem. Det bliver hurtigt til en “ afhængighed” at træne her. Vægttab, muskler, konditionstræning, der er rig mulighed for det hele. Udover det en masse søde medlemmer, man kan snildt finde nye venner her🥰 Masser af humor, sygt hård træning, og altid kaffe på kanden. Prøv det, du vil ikke fortryde😃

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning.
Dygtige, søde og kompetente trænere.
En super god stemning i centret. 🥖🥐🎂☕️

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Går du med tanken: “Nu skal jeg altså også igang med at træne”, og har du som jeg tidligere prøvet mange af de andre fitness centre og følt, at det ikke lige var dig. Så kan jeg kun sige, giv ikke op, kom ned til os i Køge Kost Koncept. Her er du ikke kun et nummer, men her bliver du hjulpet igang af det professionelle personale, og føler hver gang du går hjem efter en god træning, som virkelig har givet noget. Altid er der fokus på den enkelte, og du bliver altid mødt med et smil, både fra personalet og alle de andre som træner i centeret. Glæder mig til vi ses😄💪👍

Det bedste center jeg nogensinde har været i. Der er super godt sammenhold, alle siger hej til hinanden. Trænerne er super gode til at motivere. Der er tit super fede events. Det bedste jeg har gjort i mit liv!

Fedt sted, alt udstyr 💯%i orden, rent og alt udstyr ligger på sin plads 👍
man føler sig velkommen uanset formål, 💪
Mange aktiviteter , medlemmer er i høj prioritet.
FEDT STED 👍

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning.
Dygtige, søde og kompetente trænere.
En super god stemning i centret. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JULEPAKKENForkæl en du elsker..

Skræddersyet kost- og træningsplan,
Ubegrænset fitness og vejning hver 14 dag
Læs mere her

RABAT HELE DAGEN PÅ BLACK FRIDAYSpar tusindvis af kroner

50% rabat på indmeldelsesgebyr på alle pakker. 20% rabat på personlig træning og 15% rabat på alle varer i butikken
Læs mere her