PERSONLIG TRÆNINGS CENTER

Faciliteter forbeholdt klienter i forløb

Kostvejlednings og Personlig Trænings Center 
Køges Kost Koncept er et kostvejlednings & personligt trænings center i udkanten af Køge – stedet hvor resultater bliver skabt med garanti. Hos os er der næsten altid en personlig træner i gang med klienter fra morgen til aften for at ændre deres liv, eller kostsamtaler i gang for at forbedre livskvalitet. Vi er ikke det traditionelle fitness center og vi sælger ikke trænings medlemskaber uden personlig træning eller/og kostvejledning. Vores koncept er baseret på ydelser og ikke faciliteter.

Vores mission
Vores mission er, at få DIG i form. Vores klienter er eller har været igennem et længerevarende forløb, alt fra vægttab, sundhed og genoptræning til muskel øgning eller sports træning, og er kommet et godt stykke mod målet.

Kvalitet og service – “Be a product of your product”
Vi er et team af høj uddannede, serviceminded, voksne mennesker som selv træner til hverdag i vores center, har prøvet at være på diæt, deltaget i konkurrencer, alt fra løb til fitness og deltager flittig i vores events. Vi har styr på alle typer træning, og bliver løbende opdateret. Vi stiller DIG i centrum ALTID og hos os tager vi hånd om dig. Nøgleordet er ”kundeservice”.

Faciliteter
Vi tilbyder ny renoveret lækre lokaler på lige knap 700 kvm, fantastisk miljø, stort cafe område med gratis kaffe, is-terninger og fri Wi-Fi, og Netflix til jeres børn, så de ikke keder sig mens du træner. Vi har store rene omklædnings rum med bade faciliteter samt et 60 kvm yoga, udstræknings og afslapnings lokale til dig som kan lide fred & ro. Kosttilskudsbutik som er åben fra morgen til aften med lækre sukkerfri dressinger, desserter og andre alternativer og mangler du en fysioterapeut har vi også det tilknyttet.

Ingen teenagere og unge
Vi ønsker et voksent, engageret miljø og derfor har vi valgt ikke at tilbyde medlemskaber uden vejledning som i kæder og almindelige træningscentre. Hovedparten af vores klientel vi vejleder er over 30 år,  Vi kender alle vores klienter og tager os tid til hver især. Vi sætter pris på nærvær med vores klienter, at have tid til dem hver gang de kommer og hos os hilser alle på hinanden.

O tolerance – “Ikke adgang for enhver”
Vi støtter ikke op omkring kriminalitet osv.  INGEN adgang overhovedet. Hos os er der ALTID ryddet op, med alle vægtskiver mv på plads. Håndtag og trænings udstyr har en fast plads. Absolut 0 tolerance. Virksomheden er videoovervåget og overtrædelse af vores regler medfører øjeblikkelig bortvisning.

Verdens bedste maskiner og trænings udstyr
Vi har bygget vores center udfra hvad vi mener du som medlem har brug for, for at komme i form. Har vi det ikke, skal du ikke bruge det. Vi har rejst rundt i verden og ladet os inspirere, og vi har købt de bedste og dyreste mærker på bl.a. det amerikanske marked, nemlig Hammer Strength, Life Fitness og Matrix. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har undladt alle de “unødvendige” billige maskiner du finder mange andre steder som alligevel ikke giver resultater eller bliver brugt. Vores pakke af maskiner er skræddersyet ud fra funktion og gennemtestet inden det er købt. Plate loaded maskiner, Hammer Strength HD Athletic Rig, Crossfit udstyr, basisøvelser, fri-vægte, funktionel træning, coretræning, intervaltræning, OCR træning, løbetræning er bl.a. hvad vi kan tilbyde dig.

Enestående udstyr – “Vi vil være anderledes”
Vi har Danmarks eneste Hip Thruster maskine fra Sverige og et Atlantis Stående Midt Delt Maskine som er importeret helt fra Canada. Vi har den omtalt Glute Builder for kvinder, Hammer strength 7 m langt athletic rig til OCR træning og verden bedste mave maskine fra Nautilus med 3 drejnings punkter. Vi har Danmarks største udvalg af ben maskiner, og fleste forskellige mave maskiner. Vi har indhentet inspiration fra andre lande, blandt andet USA, Holland og Frankrig med blandt andet lys, indretning og musik valg. Vi følger med i hvad der sker… Vil du have bedste, mest effektive udstyr .. så er det uden tvivl hos os.

Officielle Hammer Strength Center
Vi er stolte over at kunne sige vi nu også er et af Danmarks officielle Hammer Strength centre.

Åbningstider
04:30-24:00 alle ugens 7 dage, 365 dage om året. Træning er på eget ansvar. Der er tilkoblet alarm mellem 24:00-04:30 og der kommer vagtrundering løbende.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen forneden til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept