Din personlige app

Din egen personlige træner

Vi bruger vores egen app, som er tilknyttet hver eneste personlige træner. Du kan bl.a. booke vores services, modtage din kostplan, se og følge dine resultater, se dine træningsplaner uploadet med billeder og videoer, søge i vores kartotek af alternative træningsplaner, samt tilføje nye øvelser selv.
Du kan også få støtte fra andre medlemmer og blive en del af vores fælles grupper, deltage i vores challenges og events og kontakte os via din app.
Alt i alt får du en masse værktøjer til, at skabe et aktivt og sundt liv som er nemmere og sjovere.

Bookning af ydelser.
Kan bookes igennem appen. Her kan du tilmelde og afmelde dig, samt læse alle informationer omkring det du vil deltage i.

Aktivitets kalender.
Aktivitets kalender kan bruges til flere ting. Her lægger vi bl.a. din træningsplan op. Du kan også selv lægge en af vores klubplaner op og træne efter, og du kan se hvilke hold/events du er tilmeldt. Du kan også logge en aktivitet når du træner og al data såsom kcal, distance, tid osv. overføres til de challenges som du er tilmeldt til.

Mine bookinger.
Få overblik over hvad du har booket og aflys hvis du har behov for det.

Klub træningsplaner.
Bladr igennem vores kartotek og brug vores mange træningsplaner, som er bygget af os, specifikt til jer. Ferieplaner, splitplaner, OCR planer, TRX planer, der er mange at vælge imellem. Der er intet som er standard. Alt har vi lavet selv. Vi har endda planer som passer til den fuldpakke aftale du vælger.  Disse programmer kan uploades og planlægges direkte i din kalender. Der er også CARDIO programmer hvis du er træt af at lave det samme hver dag.

Challenges.
Hold dig selv motiveret med vores mange forskellige challenges. Der er både svømning, løbedistancer, vægt og kcal challenges. Her kan du være med, selvom du ikke er i centret og måske træner et andet sted, også hvis du er ude på landevejen eller på ferie. Har du et Garmin ur kan dette kobles op og snakke sammen med appen – så kører det hele automatisk. Alle challenges er nogle vi selv har lavet. Nogle challenges er der en præmie til. Det kan være 30% rabat på dit næste køb, gratis brunch, en måneders gratis træning, eller en gratis personligtræning.

Log din kost – få lagt din kostplan op i din app
Du har også muligheden for, at få din kostplan lagt op i din app. Så kan du tjekke af, når du spiser mad fra planen, logge det, slette det du ikke spiser og tilføje madvarer, hvis du har brug for et overblik over dine vaner. Med en ugentlig vurdering i procent, samt tal på makronærings fordeling kan både dig og din coach følge med, rette i planen og rådgive. Der er også mulighed for notifikationer når du skal spise.

Følg dine resultater.
Hvergang du har været til måling lægger vi dine tal op her. Her kan du følge dine fremskridt i forhold til sidst samt dit gennemsnit. Vi kan som coach følge med. Som standard er der vægt, fedt %, muscle mass, Inbody Score, Visceral fedt og Bmi, men du kan tilføje vigtige faktorer som er interessant for dig. Du kan også selv logge disse informationer via appen uanset hvor du befinder dig.

Flere sociale grupper
Du kender facebook og instagram. Vi har vores eget sociale netværk,  hvor I som medlemmer kan motivere hinanden og hvor vi kan nå ud til jer. Vi har mange forskellige grupper, så du har mulighed for, at vælge hvad du vil se og ikke vil se.

Din egen profil.
Her kan du se fitness points, kcal forbrændt og samlede antal likes. Du kan også se hvad andre du følger laver, like og kommentere deres træning, og finde hurtige frem til deres profiler. – følg din yndlings træner her..

Notifikationer.
Vælge mellem E-mail notifikationer eller pop-ups.

HENT DET HER
Du kan hente vores mobil app til Android og iOS her
Eller til apple her

Kontakt os

Kontakt os på telefon 26 82 53 31 eller 26 21 53 31 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept