Vægttabschallenge 2021

💪 K O N K U R R E N C E 💪

Trænger du til et kærligt spark bagi for at komme igang i det nye år?

Vær med i vores Vægttabschallenge og vind en rejse for 2 til en lækker badeferie til en værdi af 10.000 kr samt 8 ugers mindfullness kursus.

Registrer dig på nedenstående link for at sikre din plads
https://fitness.flexybox.com/kostkoncept/Registration

Gebyr ved deltagelse DKK 199.00
– Inkl. 6 ugers adgang til fitness faciliteter

🏋 Infomøde, indvejning og kostforedrag sker lørdag den 23/01/21 kl. 10:00-12:00
🏋 6 ugers gratis træning i centret
🏋 Tab så mange kilo & fedt% som muligt
🏋 Slutvejning lørdag den 06/03/21 kl. 10:00-12:00
🏋 Vinderen offentliggøres på vores Facebookside Køges Kost Koncept

Drøm til virkelighed:

Nu har du chancen for at vinde en badeferie for 2 til sydens sol til sommer og for at komme med på et fantastisk mindfulness forløb hos Dorte Falch.
Når du har betalt og registreret dig online har du sikret din plads. Derefter møder du op her hos os den 23/1. Vi står klar til at tage godt imod dig, med en vejning/InBodymåling mellem 10:00-10:30 og bagefter et infomationsmøde som starter præcis 10:30

Dagens agenda
10:00 Indvejning og kaffe
10:30 Informationsmøde (i centret/online – afhængig af corona restriktioner)
11:00 Kost & træningsforedrag
11:30 Spørgsmål
Der kan være forsinkelse på dagen. Vi starter infomøde når alle er blevet indvejet, og vi sørger naturligvis for at overholde alle regler i relation til Corona, sådan at du trygt kan deltage.

Introduktion og velkommen
Her forklarer vi jer reglerne omkring konkurrencen og brugen af centret. Denne dag er vigtig hvis du skal komme godt i gang fra start. Det er et krav for at kunne deltage.

Sådan regner vi resultatet ud
For at sikre os mod usunde og utilregnelige resultater som f.eks. at undlade at spise osv, tæller vi antal kg. tab + antal % tabt sammen som giver det totale resultat. Dvs. hvis du kun mister muskler og vand med sultekur kommer vil din resultat IKKE være godt. Her sikrer vi os seriøsitet og fair play.

Gavekort DKK 10.000 og Mindfullness Forløb
Vinderen få en gavekort på DKK 10.000 til en rejse for 2 prs. med Jysk-rejsebureau. Gavekort kan bruges på alle deres destinationer de tilbyder på deres hjemmeside. Præmien modtages fra os ved afslutning, når vinderen er fundet. 2. pladsen får et gavekort til et mindfullness forløb hos Dorte Falch, hvor vi sørger for vinderen af dette forløb bliver tilmeldt efter nærmere aftale om tidspunkt for opstart. Præmierne kan ikke omveksles til kontanter eller andre ydelser.

Jeg kan ikke kom på de datoer, kan jeg stadig være med
Kan du ikke kom ved slutvejning om lørdagen, kan du bliv målt før slut datoen ved ekstra betaling af DKK 250.00.

Anonymitet
Vinderen offentliggøres på vores Facebookside, men vi skriver ikke hvor meget vinderen har tabt, blot hvem det er. Resultaterne vil desuden kunne ses i vores lukkede facebook gruppe for Køges Kost Koncept.

Vi glæder os til at se så mange af jer igen som sidste år. Sidste år blev der tabt i alt 65,6kg på 6 uger 👏👏👏

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept