DNA baseret vægttab og sports ydeevne


Få svar på ALLE dine spørgsmål

Vi tilbyder 3 DNA profiler, som du har kan have brug for
I samarbejde med DNANutriControl, Østrig, kan vi nu tilbyde 3 forskellige DNA tests med eller uden kostvejledning, Weight Sensor, Nutrition Sensor og Performance sensor. Disse grundige tests analyserer de mest relevante gener og du får en omfattende report samt en bog ( Se DEMO nedrunder). Du kan købe én eller flere profiler. Du betaler et prøvegebyr, leveringsomkostninger og for den ønskede profil. Ønsker du flere profiler betaler du kun prøvegebyr og leveringsomkostninger én gang. Du skal bare booke en DNA test hos os, og møde op i centeret. Prøverne tages fra indersiden af kinden med en vatpind, som føres frem og tilbage på slimhinden i hver side af munden i 30 sekunder. Dette gentages 3 gange for et sikkert resultat, og pakkes derefter i en ventileret tube og sendes i den frankerede vedlagte returkuvert til Østrig hvor den analyseres. Du få dit resultat via posten efter cirka 3 uger.

Priserne på denne side er eksklusiv vores rådgivning & services. Disse kan tilkøbes.

Weight sensor light – egnet for dig som vil tabe dig
Omkring 80% af overvægt skyldes uønskede gener. Få op til 2.44 gange bedre fedttab med denne genetiske diæt. Denne test er for dig som vil have svar på mange spørgsmål, som om du har tendens til fedme, om fedme er på grund af fedt eller kulhydrater, hvor høj Yo-Yo effekten er for dig, om fedt er deponeret omkring dine organer, hvor intens sult- og mæthed er for dig, hvor effektiv en kcal reduceret diæt vil være, hvor meget muskelmasse du taber ved fedtreduceret diæt og om styrke eller udholdenhedssport er anbefalet for dig. – og hvad du kan spise uden problemer og omvendt. Du får en rapport med over 100 sider, samt data på over 900 madtyper i forhold til din gener. – Weight sensor standard analyserer yderligere 2 gener og du få træningplan og madplan med i samme bog, dog ikke lavet af os. Der er et tillæg på DKK 447,92
Disse 8 gener bliver analyseret. FABP2 (rs1799883), PPARG (rs1801382), ADRB2 (rs1042713), ADRB2 (rs1042714), ADRB3 (rs4994), FTO (rs9939609), APOA2 (rs5082), APOA5 (rs662799)
Se DEMO her.

Nutrition Sensor – Fokus på sundhed
Måske er du mere interesseret i at have en sund krop, og at give din krop den rigtige næring, vitaminer & mineraler? Denne test giver data som bl.a. fortæller dig hvordan du undgår mere en 20 metaboliske problemer, om B2 er effektiv i at sænke homocysteine, trigcerides og cholestorol i din diæt, hvor stærk din krop er mod oxaditiv stress, hvordan du kan hjælpe din krop bekæmpe frie radikaler, hvordan koffein påvirker din krop og hvor hurtigt det nedbrydes. Den fortæller en masse om vitaminer & mineraler bla. dit behov for jern og calcium, hvilke madvarer du burde undgår og hvilke du burde spise, præcis mængde af de 18 vitaminer og mineraler der er anbefalet for din gentype  – Og ikke mindst hvordan du kan ombygge din diæt og følge disse. Der bliver analyseret over 50 gener i denne undersøgelse.
Se DEMO her

Performance sensor – For atleten som vil være bedre
En analyse af 18 relevante gener som afklarer dit talent for styrke og udholdenhed i sport, du får afklaret din genetiske stuktur i dine muskler, type af fibre, risikoen for skader, påvirkning af oxidativ stress på kroppen, og du får afklaret din maximale iltoptagelse- OG du får evalueret over 900 madvaretyper i forhold til dine gener for bedre ydeevne.
Se DEMO her

Hvorfor vælger vores DNA partner?

NutriMe er markedets leder
NutriMe er det eneste firma som tester i eget labatorium
NutriMe har den største portfolie, og en rapport kan overstige 700 sider.
NutriMe er det eneste firma som producere egne produkter

Pris

Performance sensor – DKK 597.22
Weight sensor – DKK 671.87
Nutrition sensor – DKK 1343.75

Obligatorisk: Sample Fee – DKK 1045.14
Obligatorisk: Shipping costs DKK 259.79
Valgfrit: Recipe book (kun for weight sensor) DKK 291.15

(Prøvegebyr og fragt er obligatorisk ved siden af den profil du vælger)

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept