Opnå varigt vægttab

Vægttab handler først og fremmest ikke om kalorier, det handler om struktur og stabilitet. Kostplaner, som er skabt udelukkede efter antal kalorier, virker kun i en kort periode.

En effektiv madplan til vægttab skal være personlig, passe til din krop og hverdag, og den skal bygge på en struktur, som gør det nemmere at skabe ro og stabilitet om vægttabet.

Hvis mængden af kalorier bliver sat alt for lavt – under din basale forbrænding – skader det dit stofskifte og gør det modstandsdygtigt over for de ændringer, som du ønsker. Vægttabet bliver ikke varigt. Når kulhydrater og fedtstof bliver introduceret i den daglig kost igen, så er der høj risiko for vægtstigning.

Derudover er det vigtigt med en afbalanceret kost, der inkluderer en bred vifte af fødevarer for at sikre tilstrækkeligt indtag af alle nødvendige vitaminer og mineraler.

BeforeAfter

Stor success med flere alternativer og sunde opskrifter

Vi udarbejder ikke kostplaner eller forløb til personer, der anvender slankemedicin, uanset om det er lægeordineret eller ej.

Denne medicin fører til underernæring og gøre det umuligt for dig at indtage tilstrækkeligt med næring for at opfylde de minimumskrav til kalorier, vitaminer og mineraler, som er fastlagt af sundhedsmyndighederne og vores uddannelsesstandarder.

Vi skræddersyer aldrig din kostplan under dit basale stofskifte (BMR).

Vi hjælper vores kunder med at opnå vægttab gennem en sund kost og regelmæssig træning. Læs om andre kunders succeshistorier.

Tab dig eller vedligehold vægten på en naturlig måde

En kostplan kan hurtigt blive kedelig og motivationen og vægttabet må ikke gå i stå, så vi tilbyder via vores app alternativer og sunde opskrifter. Ved et klik i appen kan du vælge en anden type madvare og appen regner ud hvor meget af det du må få. Er lysten til en opskrift klikker du videre, og så kan du vælge en opskrift som deles i portioner hvor du kan se hvor meget du må få og familien kan få resten.

Det kan ikke være nemmere. Uanset hvad du vælger kan du ikke overspise.