Vægttabspakken

100% Intensivt kostforløb med vejning og rådgivning hver 14. dag

Glem alt om computergenererede kostplaner, “apps” som tæller kcal for dig, gratis hjælp på internettet og vejledning fra venner og bekendte. Invester det, som svarer til en tur i byen her, så giver vi dig et nyt liv. Vægttab er det vi alle ser som en “need to do” ikke “nice to do”, så hvis du gerne vil opnå succes, uden at prøve en masse metoder forgæves, være i en gruppe eller tælle point resten af dit liv…….Så læs videre.

Vægttabspakken, som vi kalder det, er til dig, som gerne vil tabe alt fra 2-3 kilo op til 10+.Vi giver dig ikke kun en kostplan, men har forståelse for din nuværende situation, sympati og kan arbejde terapeutisk. Vi ved, hvad det handler om. Vi er specialister indenfor vægttab siden 2005, har de relevante uddannelser og ved lige nøjagtigt, hvad der skal til for at du kommer i mål. Vi har gjort en forskel for hundredvis af danskere, vi kan også gøre det for dig. (Se under referencer)

Med dig i centrum, din hverdag som base, og de madvarer du allerede spiser nu, sammensætter vi i fælleskab, den helt rigtige kostplan, så du kan nå dine mål. Kostplanen er bygget helt fra bunden, ud fra almindelige hverdagsmadvarer, med udgangspunkt i hvilken type du er, hvad dine gode og dårlige vaner er, hvad du psykisk har behov for, og hvad der passer ind i din hverdag, og vi har fokus på at bygge en madplan som giver dig mere energi, et stabilt blodsukker og overskud. Energitætheden er ikke for høj så du er mæt og har 100% opbakning hele vejen igennem. – Dette er vejen til succes.

Advanced body analysis med en InBody analyser – valgfrit
Vi kan nu tilbyde en analyse med den mest præcise Body scanner – InBody – der ved hjælp af højteknologi analyserer hele kroppen og ikke, som andre målere, blot estimerer tal og resultater ud fra andre faktorer.
InBody 570 kan levere data som er 98% præcis i forhold til en DEXA scanner på hospitalet. Her får du data som intra/ekstra cellulær væske, væske i kroppen, proteiner, mineraler, body fedtmasse, muskel-fedt analyse, overvægtsanalyse (BMI), ECW ratio analyse og segmental fedt analyse og fedt omkring organerne (VFL) hvilken indikere tarm-fedme, som bl.a. forårsager mange livstilssygdomme.

Hvad kan du som kunde forvente 
Første gang vi mødes taler vi om dine drømme, ønsker, problemstillinger, behov, dine tidligere erfaringer, sucess-oplevelser, svære perioder og hvad du fremadrettet ønsker. Uanset om du har haft svært ved at opnå resultater tideligere, kan du få det hos os, det lover vi. Efter indmeldelse får du information om dit forløb samt og en madplan kort efter, som du skal følge. Vi bruger tid på, at skræddersy det hele fra bunden. – Alt er lavet nyt og KUN til dig. Hos os får du INGEN standard formularer, computergenererede kostplaner eller komplicerede opskrifter.

Efterfølgende ses vi 2 gange pr. måned til måling og konsultation. Her drøfter vi, hvordan det går, og laver de nødvendige tilpasninger. Det bedste er, at ALT er inkl. i den månedlige pris. Vi er vant til udfordringer og et travlt liv, så intet kommer som en overraskelse for os.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vægttabspakken

Er du KUN interesseret i kostvejledning/omlægning tilbyder vi dette intensiv forløb med kostvejledning med opfølgning samt InBody måling hver 14 dage, og adgang til vores. Se mere om der her.

DKK 499.00 pr. måned.

Vægttabspakken – inkl. træning

Med tillæg til frit træning kan du kom og brug vores faciliteter, samt yoga i alle åbningstider og du få en opfølgning og InBody måling hver 14 dag

DKK 699.00 pr. måned

Begge Vægttabspakker indeholder

 • Analyse af dine nuværende kostvaner.
 • Dialog omkring din problemstilling.
 • Privat samtale, vejning og fedt% måling hver anden uge.
 • InBody, Body composition analyse (fedt, muskler, væske, proteiner og mineraler)
 • Udregning af dit behov af mikro og makronutrienter.
 • Opbygning af skræddersyet kostplan.
 • Ubegrænset ændring af kostplanen.
 • Invitationer til vores fælles events
 • Adgang til vores fælles facebookgruppe
 • Adgang til Opskrifter & Inspiration facebookgruppe
 • Kosttilskudsbutik med godkendte Danske produkter
 • Fitness App

Vigtig info:
– Opstartspris er DKK 1000.00 + resten af måneden.
– Opstartspris dækker indledende samtalen, analyse, oprettelse og kostplanlægning.
– Inkluderet i pakken er et møde, vejning og bodyanalyse hver anden uge.
– Klienten bærer selv ansvaret for at få booket tider.
– Alle løbende aftaler har 30 dages opsigelse + løbende måned uanset årsag.
– Ændring af aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept