Vægttabspakken

100% Intensivt kostforløb med konsultation hver 14. dag

Vægttabspakken er til dig som gerne vil tabe alt fra 5 kilo op til 10+. Et Intensivt kostforløb hvor fokussen ligger udelukkende på kosten og din sundhed. Dette forløb tilbyder løbende ændringer og løsninger så en kostplan ikke bliver kedelig og vægttabet går i stå. Vores opgave er, at bringe dig i mål med en forståelse for din nuværende situation, udfordringer og vi kan arbejde terapeutisk. Vi har gjort en forskel for hundredvis af danskere og vi kan også gøre det for dig. (Se under referencer)

Kostplanens opbygnng og struktur

Vores kostplaner er bygget ud fra din Inbody analyse, almindelige madvarer og hver eneste måltid er regnet ud så din forbrænding optimeres, og at du får et stabilt blodsukker. Dette opnås kun hvis du som udgangspunkt spiser den samme type plan hver dag. Der er alternativer til hver madvare hvis du foretrækker rugbrød i stedet for kartofler.

Vi kan tilbyde et farve system opbygget efter energitætheden i madvaren så du kan lære hvordan du kan spise mere mad og få færre kalorier. Vi foretrækker at et vægttabsforløb skal være stabilt, nemt og overskueligt og ønsker vores kunder selv kan tilføje smag og krydderier efter behov og ikke er hængt op på bestemte opskrifter, da de fremover skal klare sig selv. På denne måde garanterer vi resultater og at vores kunder kan holde vægten.

Da vores planer er skræddersyet helt fra bunden har vi fokus på ..

– Din kropstype, om du er Endomorph/ectomorph/mesomorph.
– Hvilke gode og dårlige vaner du har.
– Hvad der passer ind i din hverdag.
– Din Leptin produktion fungerer.
– Om du er sukker følsom.
– Om du arbejder skæve tider.
– Hvad gør dig mæt.
– Kulhydrat timing.
– Familien.

Vægttab handler ikke kun om kalorier!

Ikke skræddersyet kostplaner som indeholder opskrifter og 4-5 alternativer hvert måltid med alle typer madvarer som genereres udelukkede efter antal kalorier delt over hele dagen svinger i kalorier og sukker indhold og påvirker dine hormoner ustabilt er svære at kontrollere og umulige at ændre i. Vi underernærer dig ikke ved at fjerne kalorier for at få dig ned i vægt.

Hvad kan du som kunde forvente?

Efter du har taget kontakt til os enten via mail eller pr. telefon starter vi med et personligt opstartsmøde med den vejleder du ønsker. Vores nærværende kostvejledere lytter til dine ønsker dine udfordringer og noterer vigtig info omkring hvordan vi tackler dine udfordringer. Vi laver en InBodymåling og vi laver en fælles plan om dit fremtidsforløb. Cirka 4-5 hverdage efter mødet har vi bygget din kostplan og du vil kunne se den i app’en og printe den ud. Efter du starter op kan der komme nogle spørgsmål du finder CHAT funktion i app’en og her skriver du direkte med os.

Efterfølgende kommer du til måling og en personlig konsultation hver anden uge. Her drøfter vi hvordan det går og laver de nødvendige tilpasninger til din kostplan. Vi er vant til udfordringer og et travlt liv så intet kommer som en overraskelse for os. Alt er inkl. i den månedlige pris.

Vægttabspakken
Uden adgang til træningsfaciliteter

Intensivt kostforløb med konsultation og InBody måling hver 14 dag uden adgang til træningsfaciliteter. Enten træner du et andet sted, derhjemme, ude i det fri, eller du træner slet ikke.

DKK 599.00 pr. måned.

(Opstartspris DKK 1000.00 + resten af måneden)

Vægttabspakken
Inklusiv adgang til træningsfaciliteter

Intensivt kostforløb med konsultation og InBody målinger hver 14. dag inklusiv ubegrænset adgang til vores træningsfaciliteter og hold som yoga og spinning.

DKK 699.00 pr. måned.

(Opstartspris DKK 1000.00 + resten af måneden)

Vægttabspakke indeholder:

 • Opstartsmøde. Se her
 • Udregning af dit mikro & makronutrient behov.
 • Madvare alternativer.
 • Løbende ændringer/justeringer i din kostplan.
 • Personlig kost opfølgning hver anden uge.
 • Fleksibelt booking system.
 • Mange ledige tider fra 06:30-20:30 samt lørdage 8-14.
 • InBody analyse med en InBody 570.
 • Personlig kostkoncept APP.
 • Kosttilskuds butik med godkendte Danske produkter.
 • Ubegrænset support
 • Adgang til vores fælles facebook gruppe.
 • Ubegrænset yoga, landevejscykling og løbehold*.
 • Ubegrænset adgang til træningscenter*

*ved tilkøb af Trænings faciliteter.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept