Vægttabspakken

100% Intensivt kostforløb med vejning og rådgivning hver 14. dag

Glem alt om computergenererede kostplaner, “apps” som tæller kcal for dig, gratis hjælp på internettet og vejledning fra venner og bekendte. Invester det som svarer til en tur i byen her, så giver vi dig et nyt liv. Vægttab er det vi alle ser som en “need to do” ikke “nice to do”, så hvis du gerne vil opnå succes uden at prøve en masse metoder forgæves, være i en gruppe eller tælle point resten af dit liv…….Så læs videre.

Vægttabspakken, som vi kalder det, er til dig som gerne vil tabe alt fra 5 kilo op til 10+. Vi giver dig ikke kun en kostplan men har forståelse for din nuværende situation, sympati og kan arbejde terapeutisk. Vi ved hvad det handler om. Vi er specialister indenfor vægttab siden 2005, har de relevante uddannelser og ved lige nøjagtigt hvad der skal til for, at du kommer i mål. Vi har gjort en forskel for hundredvis af danskere, vi kan også gøre det for dig. (Se under referencer)

Med dig i centrum og din hverdag som base, og de sunde madvarer du allerede spiser nu sammensætter vi i fællesskab den helt rigtige kostplan, så du kan nå dine mål. Kostplanen er bygget helt fra bunden udfra almindelige hverdags madvarer med udgangspunkt i hvilken type du er, hvad dine gode og dårlige vaner er, hvad du fysisk har behov for og hvad der passer ind i din hverdag, vi har fokus på at bygge en madplan som giver dig mere energi, et stabilt blodsukker og overskud. Energitætheden er ikke for høj, men så du er mæt og du har 100% opbakning hele vejen igennem. – Dette er vejen til succes.

Advanced body analysis med InBody analyser

Ved hjælp af højteknologi udstyr kan vi mål dig og analyserer hele kroppen og ikke som andre målere blot estimerer tal og resultater ud fra andre faktorer.
InBody 570 kan levere data som er 98% præcis i forhold til en DEXA scanner på hospitalet. Her får du data som intra/ekstra cellulær væske, væske i kroppen, proteiner, mineraler, body fedtmasse, muskel-fedt analyse, overvægtsanalyse (BMI), ECW ratio analyse og segmental fedt analyse og fedt omkring organerne (VFL) hvilken indikerer tarm-fedme, som bl.a. forårsager mange livstilssygdomme.

Hvad kan du som kunde forvente?

Første gang vi mødes taler vi om dine drømme, ønsker, problemstillinger, behov, dine tidligere erfaringer, succesoplevelser, svære perioder og hvad du fremadrettet ønsker. Uanset om du har haft svært ved at opnå resultater tidligere kan du få det hos os. Vi bruger tid på at skræddersy din madplan hele fra bunden. – Alt er lavet nyt og KUN til dig. Hos os får du INGEN standard formularer, computergenererede kostplaner eller komplicerede opskrifter.

Efterfølgende kommer du til måling og en personlig konsultation hver anden uge. Her drøfter vi hvordan det går og laver de nødvendige tilpasninger. Vi er vant til udfordringer og et travlt liv, så intet kommer som en overraskelse for os. Alt er inkl. i den månedlige pris.

Vægttabspakken
Uden adgang til træningsfaciliteter

Intensiv kost forløb uden adgang til træningsfaciliteter. Enten træner du et andet sted, derhjemme, ude i det fri, eller du træner slet ikke

DKK 599.00 pr. måned.

(Opstartspris DKK 1000.00 + resten af måneden)

Vægttabspakken
Inklusiv adgang til træningsfaciliteter

Vælg denne løsning og få ubegrænset adgang til vores træningsfaciliteter både indenfor og OutsideGym, samt alle hold i alle åbningstider

DKK 699.00 pr. måned.

(Opstartspris DKK 1000.00 + resten af måneden)

Vægttabspakke indeholder

 • Opstartsmøde. Se her
 • Udregning af dit mikro & makronutrient behov.
 • Løbende ændringer/justeringer i din kostplan.
 • Personlig kost opfølgning hver anden uge.
 • Fleksibelt booking system.
 • Mange ledige tider fra 06:30-20:30 samt lørdag 8-14.
 • InBody analyse med en InBody 570.
 • Personlig kostkoncept APP.
 • Kosttilskuds butik med godkendte Danske produkter.
 • Ubegrænset support via APP eller E-mail.
 • Adgang til vores fælles facebook gruppe.
 • Ubegrænset yoga, landevejscykling og løbehold*.
 • Ubegrænset adgang til træningscenter

*ved tilkøb af Trænings faciliteter.

Kost Koncept APP.

Vores egen app er dit værktøj. Her uploader vi din kost og træningsprogram. Du har direkte kontakt med din coach via en smart “chat” funktion, og der er en kalender så du kan logge din træninger. Din resultat side bruger du til at følge din udvikling og med push notifikationer får du besked når dine planer er ved at løb ud eller dine nye planer er klar.

Vores app indeholder
– Din kostplan med alternativer
– Information om energitæthed
– Din træningsplan
– Alle dit fremskridt
– Events
– Chat med coach
– Booking system
– Kalender med aktiviteter

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept