Sportspakken

Vi bringer dig et skridt videre end du kan alene.

Sportspakken er til forskel fra vores andre pakker til den lidt mere seriøse sportsudøver, som ønsker konditionstrænings planlægning, et seriøst styrketræningsprogram eller en kombination af begge i forhold til deres mål og ønsker. Kostplanen er bygget op med råvarer uden forarbejdet mad med det formål at skabe resultater frem for smag. De fleste på denne pakke er typisk løbere, cykelryttere, nybegynder tri-atleter, fitness atleter og OCR deltagere. Et suverænt løbende forløb på månedsbasis med kostvejledning, træningsplanlægning, fysiske opfølgninger en gang om måneden og sparring efter behov via vores egen app.

Øg din præstation med 15%. Med det samme.

Sportsudøvere har tendens til at spise for lidt og træne for meget. Hård træning i kulhydrat zonen hver dag skaber overtræning og skader, der skal være plads til restitution. Det er vigtigt at din kost passer med din træningsmængde og at din kropsvægt er optimal og under kontrol. Dette kan vi løse sammen med dig hvis du også er overvægtig. Du skal undgå skader være oplagt til træning med ernæring nok og have maksimum styrke, udholdenhed og minimum kropsvægt.

Projekt elementer.

– Food Timing.
– Muskel økonomi.
– Styrketræning.
– Træningsplanlægning.
– Cortisol og overtræning.
– Puls træning og zoner.
– Hastighedstræning.
– Udholdenhedstræning.
– Optimal restitution og vækst.
– Kosttilskud og performance.
– Kvalitet af protein og aminosyre.

Hvad får du.

Din ernæring både mængde, type og fordeling er udregnet præcist efter din muskelmasse og energiforbrug, kostplanen er indskærpet efter et food timing princip hvor dine kulhydrater er placeret dér hvor du skal bruge dem og vi styrer din produktion af insulin. Træningsplanen er et split trænings program og er bygget op omkring grundviden, erfaring og ny forskning og delt op i grupper således, at du hverken overtræner eller undertræner. På sportspakken køber du et forløb, ikke en engangs kost- og træningsplan. Dine planer er et udgangspunkt, ofte bruges det til at måle hvor du er inden der bygges videre på det. Vi tager et ansvar i at du er i konstant udvikling mod dit mål. Vi bruger ikke apps som genererer opskrifter og uhensynsmæssig ernæring. Alt er skræddersyet til Dig.

Vores resultater kan dokumenteres.

Vores coaches har de relevante uddannelser og deltager selv i mange events som KMD 4:18:4, Copenhagen Warrior, Reborn, Predator, Royal Run, Bike & Run og diverse andre løbe events. Alle beviser i form af billeder og medajler hænger i centret, kom og få en rundvisning og se selv.

Vi har bl.a. hjulpet en cykelrytter med at rykke fra plads 143 til top 10 i løbet af kun seks måneder, Coachet flere klienter som har vundet guld, sølv og bronze i fitness konkurrencer i Danmark og udlandet, Vi har forbedret en løber på hendes 5 km tid, fra 31 minutter til 26 minutter på under 2 måneder. Du kan se dem under kundehistorie.

Vi er flere coaches som hjælper i øjeblikket op mod 100 medlemmer med forskellige mål, 1/2 maraton, OCR løb, mini-tri eller lignende, og vi tager naturligvis med selv og bakker op omkring det hvis der er mulighed for det.

Sportspakken
Sport med resultater

Carb timet kostplan.
Ubegrænset support via app.
Træningsplan 6 uger ad gangen.
Opjustering af træning op til events.
Special kostomlægning op til events.
Konsultation/InBodymåling hver måned.

DKK 799.00 pr. måned.

(Fri adgang til faciliteter kan fravælges – spar DKK 100,00)

Sportspakken indeholder:

 • Opstartsmøde. Se her
 • Opbygning af skræddersyet kostplan.
 • Løbende ændringer/justeringer i din kostplan.
 • Personlig kost opfølgning hver måned/hver 14 dag.
 • Skræddersyet træningsplan – split/flere dage.
 • Træningsplanlægning.
 • InBody analyse med en InBody 570.
 • Kostkoncept APP. Se her
 • Kosttilskuds butik med godkendte Danske produkter.
 • Ubegrænset support via APP og chat funktion.
 • Mulighed for at deltage i events.
 • Adgang til vores fælles facebook gruppe
 • Ubegrænset yoga, Indoor Bike, landevejscykling og løbehold*
 • Ubegrænset adgang til træningscenter

*ved tilkøb af centrets faciliteter

Kontakt os i dag

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept