Sportspakken

Vi bringer dig et skridt videre end du kan alene.

En af største fejl sportsudøvere gør er at spise for lidt. En enkel franskbrød med syltetøj er bare ikke nok til den længere cykeltur, kroppen nedbryder muskler, og bremser din performance så snart carbs mangler. Ernæring skal times omkring træningen og være den rigtig type.  Ved at rette op på en fejl som dette alene kan nemt øge din præstation med 15% med det samme. – Næste er overtræning. For meget cortisol, for meget fedt på kroppen og for lidt hvile. Dette har vi som fitness og tri-atleter selv skarp fokus på når vi dyrker vores sport. – Det er vigtigt at din kost passer med din træningsmængde, og at din kropsvægt er under kontrol. Det kan være ekstremt svært at tabe sig når man træner til et event, det har vi styr på

Sportspakke begynder fokuserer på kost & træning på en start niveau, og hjælper dig i gang. Du følger din kost- og træningsplan, logger din træning i app’en og kommer til konsultationer hver anden uge. Du får coaching og sparring undervejes enten til din konsultation og også via din app. Udfordringer som skal gennemføres for at hjælpe dig i gang.

Sportspakke advanced
Du gør hvad du kan i forvejen, men mangler hjælp til at komme videre. Afhængig af dit mål har vi øget fokus på at dit split program er rigtigt bygget op, du træner de rigtige muskelfibre, du arbejder med den rigtige intensitet og antal gentagelser, og har fokus på træning omkring din AT Tærskel – kontra fedtforbrændingszone, samt optimering af din muskels økonomi. Du skal undgå skader i benene, være oplagt til træning med ernæring nok og have maksimum styrke og minimum vægt. Her er nøgle hovedpunkter vi arbejder med:

– Food Timing
– Kulhydrat indtagelse omkring træning
– Kvalitet af protein og aminosyre
– Kosttilskud og performance
– Split programmer
– Optimal restitution og vækst
– Cortisol og overtræning
– Træningszoner
– Puls træning
– Hastighedstræning
– Udholdenhedstræning

Dine P/K/F er udregnet præcis efter din muskelmasse og energiforbrug, kostplanen er indskærpet efter et food timing princip hvor dine kulhydrater er placeret dér hvor du skal bruge dem og vi styrer din produktion af insulin. Træningsplanen er et split trænings program og er bygget op omkring grundviden, erfaring og ny forskning og delt op i grupper således, at du hverken overtræner eller undertræner.

På sportspakken køber du et forløb, ikke en én gangs kost- og træningsplan. Dine planer er et udgangspunkt, ofte bruges det til at måle hvor du er inden der bygges videre på det. Vi tager et ansvar i at du er i konstant udvikling mod dit mål.
Forvent ikke hardcore avancerede uoverskuelige planer, vi bygger det som virker.

Vores resultater kan dokumenteres.

Vi påstår ikke at vi hjælper 1000’vis af klienter på det sociale medier, vi kan bevise det. Vores coaches har de relevante uddannelser og deltager selv i mange events som KMD 4:18:4, Copenhagen Warrior, Reborn, Predator, Royal Run, Bike & Run og diverse andre løbe events. Alle beviser, billeder og medajler hænger i centret, kom og få en rundvisning og se selv. Du kan også klikke her og under kundehistorie.

Vi har bl.a. hjulpet en cykelrytter med at rykke fra plads 143 til top 10 i løbet af kun seks måneder, coachet flere klienter som har vundet guld, sølv og bronze i fitness konkurrencer i Danmark og udlandet, vi har forbedret en løber på hendes 5 km tid, fra 31 minutter til 26 minutter på under 2 måneder. Vi er flere coaches som hjælper i øjeblikket op mod 100 medlemmer med forskellige mål, 1/2 maraton, OCR løb, mini-tri eller lignende, og vi tager naturligvis med selv og bakker op omkring det hvis der er mulighed for det

Sportspakken begynder
Opfølgning hver 14 dage

Skræddersyede kostplan
Skræddersyede træningsplan
Ugentlige challenges
Konsultation hver 14 dage
InBody målinger hver 14 dag
App med resultater og din planer
Ubegrænset support med hurtige svar

DKK 899.00 pr. måned.

(Fri adgang til faciliteter kan fravælges – spar DKK 100,00)

Sportspakken advanced
Opfølgninger en gang om måneden

Optimeret kostplan som justeres
Træningsplan 6 uger af gangen
Konsultation/InBody
Ubegrænset support med hurtige svar
Speciale kost op til event
Op justering af træning op til event

DKK 699.00 pr. måned.

(Fri adgang til faciliteter kan fravælges – spar DKK 100,00)

Sportspakken indeholder:

 • Opstartsmøde. Se her
 • Opbygning af skræddersyet kostplan
 • Løbende ændringer/justeringer i din kostplan
 • Personlig kost opfølgning hver måned/hver 14 dage
 • Skræddersyet træningsplan – split/flere dage
 • Træningsplanlægning
 • InBody analyse med en InBody 570
 • Kostkoncept APP. Se her
 • Kosttilskuds butik med godkendte Danske produkter
 • Ubegrænset support via APP eog chat funktion
 • Mulighed for at deltage i events
 • Adgang til vores fælles facebook gruppe
 • Ubegrænset yoga, Indoor Bike, landevejscykling og løbehold*
 • Ubegrænset adgang til træningscenter

*ved tilkøb af centrets faciliteter

Kost Koncept APP.

Vores egen app er dit værktøj. Her uploader vi din kost og træningsprogram. Du har direkte kontakt med din coach via en smart “chat” funktion, og der er en kalender så du kan logge din træninger. Din resultat side bruger du til at følge din udvikling og med push notifikationer får du besked når dine planer er ved at løb ud eller dine nye planer er klar.

Vores app indeholder
– Din kostplan
– Alternativ madvarer & energitæthed
– Din træningsplan
– Alle dit fremskridt
– Events du kan tilmelde dig
– Chat med coach vi smart chat funktion
– Booking system
– Træningskalender

Kontakt os i dag

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept