Sportspakken

Vi får dig op på et helt nyt niveau

Har du meldt dig til noget uden at føle, at du er i form til det? Sportspakken er til dig, som gerne vil tage din sport mere seriøst. Til dig, som gerne vil øge din muskelmasse og styrke, komme i skarp form med en lav fedtprocent, opnå mere udholdenhed  – og dig, som bare gerne vil ligne en veltrænet top-atlet. Måske skal du deltage i dit første 5 km løb, et OCR løb, cykle hurtigere – eller søger du bare en lidt bedre placering inden for din sportsgren. Lad os hjælpe dig med det.

Taget seriøs fra starten

Med Sportspakken kommer du i et intensivt forløb, hvor du bliver taget seriøs fra starten. Du bliver løbende vejet og kigget på, du har mulighed for at blive målt med en Harpenden Skinfold Caliper som er pålidelig og veldokumenteret, eller en InBody scanner og din trænings plan og kostplan justeres således, at du er i konstant udvikling mod dit mål. Vi lærer dig omkring food timing, trænings-teknikker, restitutions træning, hvile, og den præcise intensitet det kræver for, at du opnår de resultater du drømmer om. Sports udøvere på et professionelt eller amatør plan kræver de rigtige mikro- og makronæringsstoffer, en tilstrækkelig mængde kulhydrater, og den korrekte type & mængde protein fordelt ud over dagen på de tidspunkter din krop har brug for det, samt de rigtige kosttilskud og det rette trænings program.

Professionel vejledning til seriøse sportsfolk

Hos Køges Kost Koncept har vi beskæftiget os med professionel sport i over 14 år. Vi er eksperter i at fintune menneskers kroppe til at udnytte nærings stofferne optimalt uanset om du har et mål om at gå op eller ned i vægt. Vi har bl.a. hjulpet en cykelrytter med at rykke fra plads 143 til top 10 i løbet af kun seks måneder. Vi hjælper også atleter der dyrker sport og fitness på professionelt niveau. Vi coacher vores kunder og deltager selv i mange events som KMD 4:18:4, Copenhagen Warrior, Reborn, Predator, Royal Run, Bike & Run og diverse andre løbe events. Vi ved hvordan det føles derude. We practice what we preach.

Advanced body analysis med en InBody analyser
Vi kan nu tilbyde en analyse med den mest præcise Body scanner – InBody – der ved hjælp af høj teknologi analyserer hele kroppen og ikke, som andre målere blot estimerer tal og resultater ud fra andre faktorer. InBody 570 kan levere data som er 98% præcis i forhold til en DEXA scanner på hospitalet. Her får du data som intra/ekstra cellulær væske, væske i kroppen, proteiner, mineraler, body fedtmasse, muskel-fedt analyse, overvægts analyse (BMI), ECW ratio analyse og segmental fedt analyse og fedt omkring organerne (VFL) hvilken indikere tarm-fedme, som bl.a. forårsager mange livstils sygdomme.

Sportspakken indeholder:

 • InBody, Body composition analyse (Valgfrit).
 • Fedtmåling med en Harpenden Skinfold Caliper (Valgfrit).
 • Dialog og strategisk planlægning omkring dit mål.
 • Udregning af dit mikro og makronutrient behov.
 • Opbygning af skræddersyet kostplan.
 • Fokus på balancerede måltider og “food timing”.
 • Opbygning af et avanceret trænings program.
 • En gennemgang af din træningsprogram
 • Seperat kredsløbstrænings opbyggende program
 • Fitness test, Kondital, styrke og estimeret V02.
 • InBody Analyse og konsultation hver måned.
 • Ubegrænset tilpasning af trænings plan efter behov.
 • Ubegrænset tilpasning af kostplan efter behov.
 • Ubegrænset mail korrespondance.
 • Fitness App med skræddersyede træningsprogrammer
 • Invitationer til vores fælles events
 • Adgang til vores fælles facebookgruppe
 • Adgang til Opskrifter & Inspiration facebookgruppe
 • Kost tilskud butik med godkendte Danske produkter.
 • Fitness App

Pris (DIBS)

DKK 549.00 pr. måned.
DKK 749.00 pr. måned, inkl. fri adgang til træningscenter


Vigtig info:
– Opstarts pris er DKK 1500.00 + resten af måneden.
– Opstarts pris dækker samtalen, første vejning, oprettelse, uspecificeret trænings plan, evt. løbeplan, kostplanen, og gennemgang af din trænings plan i vores center.
– Klienten bærer selv ansvaret for at få booket tider.

– Alle løbende aftaler har 30 dages opsigelse + løbende måned uanset uanset årsag.
– Ændring af aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned.

Træn fast hos os når du er færdig med dit forløb – “Vi håber du bliver”
Der er mulighed for du kan forsætte hos os på eget hånd når du er færdig med dit forløb for DKK 299.00 pr. måned.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept