FuldpakkenPlus – Personlig træning & kostvejledning

Motivation, Planlægning og Social Støtte er nøglen til Succes

Vil du være en del af statistikken eller vil du opnå dine fitness mål?
73% af de mennesker som sætter fitness mål til nytår giver op.
42% siger at det er for svært at følge en kostplan eller træningsplan.
38% siger at det er for hårdt at komme tilbage efter en pause.
36% siger at det er for svært at finde tid.
Næsten halvdelen af disse mennesker giver op inden for de første 6 uger.

Rigtig i gang fra starten hos os – vil du gå ALL IN? Det gør vi.
I 2014 introducerede vi som de første i Danmark 25 min og 40 min personlige træninger. Flere års erfaring viser, at en kombination af træning med den rigtige intensitet, den rigtige kost og vejledning, samt motivations-samtaler giver de hurtigste resultater. Denne pakke er til dig, der har sat dig for at komme i form, og ikke ønsker at spilde tiden med apps, online forløb og tusindvis af internet sider og trænings centre uden ordentlig vejledning.
Det perfekt løsning til dig som vil have effektiv personlig træning og opbakning ind over dit kostforløb og selv vil tilvælge eller fravælge ekstra services. Er du i gang med en livsstilsændring, skal tabe mange kilo, bygge muskler, træne op til noget, blive sundere og stærkere eller mangler du måske bare en til at holde dig i ørerne så du ikke falder helt ud af form og får dårlig ryg og knæ, anbefaler vi klart denne pakke.

Den nye FuldpakkePlus – fra DKK 999,00 om mdr.
Til forskel fra fuldpakken kan du tilkøbe moduler separat så som, fitness modul, kost modul, retention modul og fast tider modul. 
Du skal som minimum bare købe fast personlig træning hver måned til en fast fair pris. Den nye fuldpakke er designet udfra vores kunders behov og hvad de har ønsket og efterspurgt.
Du får ved køb af alle vores personlig trænings moduler et opstarts møde, InBody måling, skræddersyet kostplan, skræddersyet trænings plan OG gennemgang  af trænings plan og fuld adgang til vores app. Vi følger op på dit forløb allerede efter 3 uger og tjekker at du er kommet godt i gang.

Garanteret resultater.
Vi har flere hundrede klienter som har tabt langt over 10 kg i vores hænder, langt over hundrede som har tabt 20 kg og 30 kg og endda nogle som har tabt hele 80 kg. Og det stiger hvert år. Vi har været med til, at løse problemer som begyndende diabetes, PCO, diskusprolaps og depression.

Udover vægttab har vi flere kvinder på 68+ som løber OCR løb og 10 km løb og mange andre som løber fra deres børn på ski-ferien. Men tag ikke vores ord for gode varer, se dem på vores facebook side, og på vores hjemmeside. Lad os hjælpe dig til at leve længere og bedre. Vi garanterer dig hurtige og holdbare resultater.

Læs om vores moduler

Personlig trænings modul – træning med personlig træner hver uge.
Du får fast personlig træning 1-5 gange om ugen med personlig træner inklusiv i din pakke som standard. Vores trænere arbejder alle med mange andre som dig, de har alle de rigtige værktøjer, pladsen og miljøet og arbejder sammen med hinanden for, at du får den mest optimale, sjove og effektive træning. Og det bedste er …… det er til at betale. Vores personlige trænere arbejder for vores koncept, ikke sig selv. Du kan vælge mellem 10 personlige trænere, eller du kan vælge den samme hver gang. Du kan finde trænings tider fra 07-20 alle ugens dage og også tider om lørdagen.

Kost modul 1 & 2 – opfølgning
Kost modulerne er en personlig konsultation/møde med din coach/mentor på vores indbydende kontorer. Her vil du få en InBody måling, en gennemgang af dine resultater og fremadrettet tilgang. Du kan få justeret på din plan, tilføjet, fjernet eller udskiftet mad samt tale om udfordringer og løsninger. Ved at tillægge dette modul optimerer du bedst dine resultater.
Vælger du ikke et kost modul kan du udskifte en træning med denne i stedet, men vi anbefaler fokus på din kost. Husk kost er 70% af resultaterne.
Lad dig ikke narre af online kostråd fra uprofessionelle på de sociale medier. Hos os tilbyder vi kostvejledning fra uddannede personer med anerkendt kostuddannelse eller bachelor og vi har endda en veganer i teamet. Vi har mange års erfaring siden 2005, en bred kostviden og en række af resultater og referencer bag os.

Fitness modul – Ubegrænset adgang
Det er ikke alle som ønsker at bruge centeret. Men hvis du vil komme og træne selv udover dine personlige træninger da kan du få adgang til centeret ALLE dage mellem 04:30 – 24:00 for en ekstra pris på DKK 99.00 pr. mdr.

Retention modul – Vi ringer dig op og holder dig i gang.
Ja, vi tilbyder nu at ringe/skrive til dig en gang om ugen hvis ikke du har været oppe og træne eller overholdt din aftale. Din mentor hjælper dig til at få booket tider og komme i gang igen. Hvis du er typen som har travlt i din hverdag, anbefaler vi dette modul.

Faste tider modul – Samme tid og træner.
Du har måske et meget stramt skema hvor du KUN kan træne kl 17:15 mandag og onsdag, eller måske foretrækker du bare at træne hos en bestemt træner fordi du har set hvad de kan? Med dette modul kan du få faste tider uden selv at skulle booke og aflyse.

Personlig App – med challenges, sociale grupper og booking.
Vi har vores egen app, som fungerer som din trænings-platform og hvor vi har direkte adgang til at følge og hjælpe dig i dit forløb. Her kan du booke tider, yoga og events, du har adgang til skræddersyede træningsprogrammer såsom TRX, Yoga, Styrke, OCR, split, løb og mange andre, alle som er lavet af Køges Kost Koncept. Du kan også deltage i vores challenges med andre fra centret og logge træning i din kalender i forhold til en MET værdi (personlig forbrænding). Uanset om du træner hos os eller om du er ude at løbe, cykle eller svømme i havet, er du automatisk en del af vores sociale grupper og du kan følge med i dine egne resultater.

ALLE Fuldpakkeplus medlemskaber indeholder

 • Analyse af dine nuværende kostvaner
 • Fokus omkring din problemstilling og mulig løsning
 • Mulighed for at benytte alle vores 10 personlige trænere
 • Mange ledige tider på alle hverdage 07.30-20.30 samt lørdag
 • InBody 570 kropsanaylse (InBody score, Visceral fedt, BMI, fedt%, FFM)
 • Skræddersyet kostplan, samt ubegrænset ændringer
 • Personlig kostvejledning/opfølgning (kan byttes med træning)
 • Fokus på balancerede måltider og “food timing”
 • Skræddersyet træningsplan, samt ubegrænset ændringer
 • APP med klub trænings programmer
 • Kost- og motivationsforedrag
 • Vejledning i kosttilskud og mikronutrienter
 • Adgang til vores sociale media facebookgruppe
 • Deltagelse i alle vores mange events
 • Kosttilskudbutik med sukkerfri produkter
 • Fitness App

Tillægs moduler (kan tilvælges)

 • Adgang 365 dage om året i vores træningscenter
 • Flere yogahold og løbehold
 • Retention Assistent, medvirker til at fastholde og udvikle
 • Faste tider så du ikke selv skal booke og planlægge
 • Fast kostopfølgning 1-2 gang om mdr.

Hvorfor os?

Hos os køber du et forløb i vores center og ikke en selvstændig enkel personlig træner. Det betyder, at du ikke er bundet til deres arbejdstider, men kan booke hos flere trænere som alle arbejder mange timer, sparrer sammen og hjælper hinanden. Hos os har du mulighed for, at benytte dig af op til 10 forskellige dygtige personlige trænere, eller du kan vælge den samme hver gang. Vores trænere har flere forskellige indgangs vinkler og kompetencer og arbejder effektivt, da de arbejder mange timer som personlige trænere. Dette betyder, at du altid kan få en tid mellem 07.30-20.30 man-fre eller lørdag formiddag, og du kan selv booke dem online eller via vores app. Du kan også selv flytte dine tider. Er din personlige træner syg eller på ferie, overtager en anden. Minimale aflysninger fra vores side. Vi kalder det LUKSUS behandling.

Hvordan foregår det?

Vi starter med et indledende møde hvor du vælger hvilke moduler du vil bruge, og til mødet vil vi indsamle de nødvendige data for at sætte dig i gang. Efter indmeldelse viser vi dig rundt så du er klædt på til at komme ordentligt i gang. Du modtager en velkomst mail med vigtig information omkring dit forløb, hjælp til booking samt hjælp til vores App som du kan bruge gratis. Cirka 3-4 dage efter dit møde vil din kostplan blive sendt til dig. Hvis du har til købt en trænings plan bliver denne bygget og lagt op i kalenderen i din app.  Herefter skal du bare møde op til din træning med den valgte personlige træner. Du bliver vejet, målt og har en privat samtale med din coach efter behov og aftale, for at sikre fremskridt og hvis du har købt fri adgang til trænings centeret kan du træne fra 04:30 – 24:00 alle ugens dage. Der er fokus på DIG og dit mål HVER gang du kommer. Mindre tid til bekymringer og mere tid til familien. – Alle spørgsmål du har vil blive besvaret, og du kan få al den hjælp du ønsker.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du har 2 muligheder for at komme i gang. Enten booker du et opstartsmøde og vi skræddersyr den helt rigtig rigtige pakke til dig på dagen, du kan også vælge at købe det online.

Hvis du vælger at købe online for at komme hurtigere igang. Så skal du først vælge hvilken Fuldpakkeplus du ønsker, altså hvor tit du ønsker personlig træning pr. uge, du betaler DKK 1500.00 for opstartmøde + kontingent for din valgte pakke for resten af nuværende måned, herefter får du en velkomst mail og kan efterfølgende bestille dit opstarts møde og tilkøbe vores ekstra moduler.


Personlig trænings modul – pr. mdr. (PBS)

DKK 999.00 –  1 personlig træning hver uge af 25 min *
DKK 1699.00 – 2 personlige træninger hver uge af 25 min
*********
DKK 1399.00 – 1 personlig træning hver uge af 40 min
DKK 2299.00 – 2 personlige træninger hver uge af 40 min **
*********
DKK 1699.00 – 1 personlig træning hver uge af 55 min
DKK 2999.00 – 2 personlige træninger hver uge af 55 min

Ubegrænset personlig træning modul – pr. 
mdr. (PBS)
DKK 3699.00 – Ubegrænset personlig træning af 25 min
DKK 4999.00 – Ubegrænset personlig træning af 40 min
DKK 6599.00 – Ubegrænset personlig træning af 55 min

Kost moduler, pris er pr. mdr. (PBS)
GRATIS – Udskift en træning med en vejning/konsultation efter behov
DKK 249.00 – Kost modul, en gang om mdr.
DKK 399.00 – Kost modul, hver anden uge.
DKK 499.00 – Kost modul, hver uge

Tillægs moduler, pris er pr. mdr.
DKK 79.00 –  Retention modul (vi minder dig venligt om at booke tider)
DKK 99.00 –  Adgang til centret fra 04:30 – 24:00, alle dage
DKK 199.00 – Faste tider modul

Opstartspris
DKK 1500.00 – Dækker alle opstartsomkostninger, og får dig godt i gang. Du betaler fra den dato du starter og resten af mdr. pris på dine valgte moduler. Hertil får du kostplan, træningsplan og APP gennemgang. Har du brug for gennemgang af din trænings plan kan du få det når du har en af din første træninger.

Vigtig info:
– 
Opstartsprisen er DKK 1500.00 + resten af måneden.
– Klienten bærer selv ansvaret for at få booket tider via appen eller hjemmesiden.
– Der må kun bookes én tid om dagen
– Booking sker via appen eller her og du kan booke 4 uger frem.
– Pakken kan ikke sættes i bero
– Alle dine “klip” pr. måned skal bruges indenfor en mdr.
– Fuldpakken-byg selv er ekskl. opvarmning, kredsløbstræning og udstrækning.
– Ændring af medlemsaftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned.
– Ved personlig træning mere end 2 gange om ugen, skal der vælges ubegrænset pakken
– Alle løbende aftaler har 30 dages opsigelse+ løbende måned uanset årsag.

Træn fast hos os når du er færdig med dit forløb – “Vi håber du bliver”
Der er mulighed for du kan forsætte hos os på egen hånd når du er færdig med dit forløb for DKK 299.00 pr. måned.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept