Firmapakken – Sunde medarbejdere arbejder mere effektivt

Firmapakken –  89% mere overskud og energi

Invester i dit firma og invester i dig selv og dine medarbejdere.
Stærke, sunde og raske medarbejdere er langt mere effektive på arbejdspladsen, kan fokusere mere, deres reaktions tid er hurtigere og de laver mindre fejl.  En god fysisk form giver bedre søvn, mindre stress, bedre selvværd og mere overskud. En undersøgelse fra Aviva viser, at ved at investere i fitness programmer kan firmaer øge fremmøde på arbejdspladsen med 89% og øge effektiviteten og kvaliteten af arbejdet.  En kort trænings session før et møde øger hjerne aktiviteten og energien. Om du selv skal i gang eller du vil hjælpe dine medarbejdere er vi klar til at tage imod jer.
Træning et par gange om ugen kan også hjælpe imod nakke, skulder og ryg problemer, forebygge skader og er i disse dage en nødvendighed for stille siddende jobs. I er det vigtigste element i dit firma og du/I bærer ansvaret for, at holde gang i boldene og tjene penge. Du skal holdes motiveret og dine medarbejdere glade. Vi samarbejder med mange firmaer i Køge og omegn.

Vi tager ansvaret.. om det er BMI, skader eller konditionen.

Som firma holder vi styr på dine fremskridt, fokus på dine udfordringer, hjælper dig så du spiser nok, får kulhydrater nok til at give din krop energi samt får de anbefalet doser af vitaminer og mineraler. Hvis du er overvægtig arbejder vi på, at bringe din vægt ned til det anbefalet BMI uden at du skal lave opskrifter og forberede mad dagen lang, spiser du tit ude kigger vi på hvornår og hvad du skal spise.

Sundhed for dine medarbejdere.. aldersklasse 30-60 år.
Vi kan også tilbyde sundhedsordning til dine ansatte, enten adgang til faciliteter alene eller firmapakken med personlig træning og  naturligvis fakturerer vi firmaet direkte.

Begynderpakken – 1 gang personlig-træning FAST, kostplan og fri træning i centret.

Er du overvægtig, i dårlig form eller vil du bare træne det som er nødvendigt for, at du kan komme ordentligt i gang, skal du vælge denne løsning med intensiv personligtræning i 25 min. en gang hver uge, med mulighed for faste tider og fast træner, eller fleksible bookninger med frit valg mellem 11 personlige trænere. Du får naturligvis en skræddersyet kostplan, opfølgninger efter behov og fri træning i vores lækre velholdte faciliteter. Opstarts pris på denne aftale er DKK 1500.00 som betales sammen med første faktura. Denne aftale kan fakturaers hver måned eller hver 3. måned.

DKK 1299.00

Prisen er uden MOMS – pr. måned regnet ud fra en 30 dage måned

Direktørpakken – 2 gange personlig-træning FAST, kostplan og fri træning i centret.

Denne pakke inkluderer personlig træning 2 gange om ugen af 40 min, enten med mulighed for faste tider og fast træner eller fleksible bookninger med frit valg mellem 11 personlige trænere.

Du får naturligvis en skræddersyet kostplan, opfølgninger efter behov og fri træning i vores lækre velholdte faciliteter. Opstarts pris på denne aftale er DKK 1500.00 som betales sammen med første faktura. Denne aftale kan fakturaers hver måned eller hver 3. måned.

DKK 2999.00

Prisen er uden MOMS – pr. måned regnet ud fra en 30 dage måned

 Firmapakker indeholder

 • Fitness App
 • Opstartsmøde.
 • Handlingsplan.
 • Igangsættelse.
 • Ubegrænset Kostvejledning.
 • Fast personlig træning hver uge.
 • Fleksibel eller fast bookning.
 • Skræddersyet kostplan som passer dig.
 • Løbende trænings vejledning og ændringer.
 • Mulighed for, at benytte alle vores personlige trænere.
 • Mange ledige tider på alle hverdage 07.30-20.30 samt lørdage.
 • Adgang 365 dage om året i vores træningsscenter.
 • InBody kropsanaylse (InBody score, Visceral fedt, BMI, fedt%, FFM)
Vigtig info
– Opstarts pris dækker samtale, kostplan, træningsplan og igangsættelse
– 30 dages opsigelse + løbende måned
– Fakturering hvert måned eller hver kvartal.
– Almindelige regler og vilkår gælder

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept