Bikini Bootcamp

Søger du RESULTATER?

Velkommen til Køges Kost Koncepts egen-designede Bikini Bootcamp, en bootcamp som gør en forskel for flere hundrede kunder, og måske også dig. Det gennemsnitlige vægttab på vores bikini bootcamp er 6-8 kg, og 20 kg på 3 måneder er set før. Lad os fortælle hvorfor vi mener, at vores Bootcamp virker bedst.

Der er bootcamp og så er der “Bikini Bootcamp”. Du går måske allerede på holdtræning, eller noget som hedder bootcamp, som er enten træning på cirkeltræningsmaskiner placeret i et specielt område ovre i et hjørne, eller udenfor i en park eller i en skov i dårligt koldt vejr, og på ujævnt underlag ? Uanset hvad det hedder, har de én ting tilfælles, – det er almindelig holdtræning, bare med en anden facade og navn.
Bikini Bootcamp hos os er anderledes. Det kan ikke sammenlignes med almindelig holdtræning eller mange andre bootcamps af flere årsager….

Du får personlig træning:
Vi har ikke bare en holdtræner som råber “skift” og tæller på uret. Vi går konstant rundt og retter din teknik, presser dig personligt til at udføre en eller to gentagelser mere, hjælper dig i gang hvis du falder bagud, spotter dig hvis du er presset, støtter dig psykisk når du synes det er hårdt eller hvis du er ved at give op, motiverer dig når du har en dårlig dag, og coacher dig alle 55 min. Ingen spild af tid med opvarmning og udstrækning, ren træning. Vores klienter varmer selv op og strækker også selv ud. Ingen går hjem og føler sig overset. Du får samme intensitet, som hvis du har købt en personlig træningstime og det er med garanti.

Planlagt træning i rigtig rækkefølge for optimale resultater:
Da vi har indkøbt alt det bedste udstyr, kan vi bygge og planlægge din træning helt rigtigt inden vi starter, således at du får ramt alle de ønskede muskelgrupper, får optimeret træning-kontra-hvile og dermed ikke får overtrænet dine muskler, får skader eller kommer til at træne muskler igen som skal have hvile. Du får en fornemmelse af styrke og velvære, samt tilfredshed efter vores træninger. Hos os garanterer vi, at du får noget for pengene.

De bedste maskiner bygget til at give de bedste resultater:
Vi bruger ikke kun elastikker, cirkeltrænings maskiner, reb, andre folks hegn og træer eller aerobicudstyr. Vi har investeret i det bedste for jer, så i får det mest optimale ud af jeres træning på den korteste tid. Du kan uden tvivl mærke forskellen allerede efter første gang.

Undgå dumme skader, især personer på 40+:
De fleste som starter op er ikke i stand til at løbe i længere tid, løfte sin egen vægt eller løbe på ujævnt underlag i frostvejr. Skader sætter dig tilbage og du starter dårligere ud end før du fik skaden. Vores udstyr er netop bygget til at skåne jeres knæ, ryg osv. Skadesprocenten er NUL hos os. Alle kan være med uanset alder og eventuelle skavanker – Når der køres Bootcamp hos os er centret jeres, og fokus er på jer.

Målt effektivitet:
Vi har målt effektiviteten på vores kunder via MET værdier og puls ure. Kcal forbrændt under en bootcamp time hos os er blevet registreret til 700 kcal, kontra lige under 300 kcal hos dem der træner selv eller går på almindelig holdtræning. Målbare resultater… se også hvad kunderne selv siger nedenfor.

Det nyeste indenfor træning, fra lande som Holland og USA:
Du får blandt andet: høj intensitet H.I.I.T og skiftevis coretræning, funktionel træning, styrke og kredsløbsøvelser på alle vores bedste maskiner, alle som står i centret og normalt bruges af alle andre. Vi begrænser ikke udstyret til et bestemt område og bruger verdens bedste maskiner som Stairmaster HIIT, AirFit UB, Airbike, Plate loaded ISO-maskiner, TRX, Bold og core øvelser… ja HELE centret som har en verden af spændende udstyr og vi har fokus på de områder, som kvinder kæmper mest med. – Og DEM får vi ram på!

Behagelig temperatur døgnet rundt:
Fordi vi  ikke lukker bootcampen inde i en holdsal, eller udenfor i blæst og kulde holder vi altid den bedste anbefalede temperatur på 19-21 grader, selvom deltagerne afgiver meget varme. Og vi har Air-conditioning til at holde temperaturen nede om sommeren så centeret altid er behageligt.

Verdensberømt InBody kropsanalyse:
Hos os bruger vi ikke upræcise fedtprocentmålere, kun egnet til privat brug. Vi har indkøbt en InBody måler som scanner hele din krop, delt op i arme, ben, og torso. InBody måler fortæller vigtig information som f.eks. mængde visceral fedt, subcultaneos fedt, intracellular væske og ekstra cellular væske samt body scoring. InBody scanneren er testet med resultater op til 98% sammenlignet med verdens bedste DEXA scanner. Se mere om InBody scanner her

Kostplan, træningsplan & Motivationsforedrag:
Et effektivt og intensivt kost- og træningsforløb i ca. 8 uger med krop og hoved i fokus. Kostplanen opbygges af uddannet kostvejleder, ikke af apps eller computer software, og der gives flere valgmuligheder samt mulighed for at justere planen. – Vi holder et kostforedrag omkring basal ernæring, fejl, oversete ting og hjælpeværktøjer samt et motivationsforedrag, herunder mål og mentaltræning.

Se hvad vores kunder siger:

Mia 29år:- Bootcamp hos Køges Kost Koncept er meget mere end træning. Det handler også om fællesskab og sammenhold. Man hepper på hinanden, får et smil på læben og udvikler sig både fysisk og mentalt. 💕

Lene 53år:- På Bootcamp har du 100% garanti for succes… hvis du vil! Gode maskiner, dejlige lokaler, professionel træner, god stemning – og du får den hjælp og bliver guidet alt det du har brug for i hele forløbet 👍🏻 Tak for mit forløb hos Kathrin 😁👍🏻

Helle 63år :- Folk spørger mig ofte hvorfor jeg gider køre fra Roskilde til Herfølge flere gange om ugen for at deltage i bootcamp, når der er masser af steder i Roskilde der tilbyder noget tilsvarende. Hver gang svarer jeg det samme, nemlig, om jeg så boede i Helsingør kørte jeg gerne til Herfølge for at deltage i Danmarks bedste bootcamp. Det er super dygtige engagerede trænere, der sørger for en masse sved på panden i et lækkert tidssvarende center med en dejlig stemning. Det er mest voksne mennesker der benytter det og jeg føler mig næsten, som en del af en stor familie – I slipper aldrig af med mig 😉

Tina 41år: -Du kan starte som helt nybegynder, og så stadig få en succes ud af det.
Du finder glæden i træningen og sammenholdet er helt fantastisk. Det er det helt rigtige sted at starte.

Lone 45år: – Bootcamp hos Køges Kost Koncept er mega motiverende på mange måder; det er fedt fordi det er super varieret træning, forskellig øvelser hver gang, det er mega hård, man bliver presset, samtidig med at vi godt kan grine. Det fedeste jeg har prøvet.

Dorthe 61år: Bootcamp har et problem😀 du bliver afhængig af denne form for træning👌 Du bliver presset ud i ting du ALDRIG selv kan gøre hvis du selv træner👌
Alle trænerne er yderst professionelle og ikke mindst sympatiske👏👏👏👏
PRØV DET OG DU BLIVER VED

Alt dette får du.. og det er kun starten!

 • Opstartsmøde og rundvisning
 • 12 x fællestræning på lukket hold
 • InBody, Body composition analyse (fedt, muskler, væske, proteiner og mineraler)
 • Kostplan
 • Træningsplan
 • Kostforedrag og basal ernæring
 • Motivationsforedrag med Kathrin, terapeut
 • Mentaltræning med Kathrin, terapeut
 • APP med din træningsplan, kostplan, personlig challenges og fremskridt.
 • Ubegrænset træning i vores eget center i udkanten af Køge, Herfølge.
 • Adgang til at deltage i vores yogahold og løbehold
 • Adgang til vores facebookgruppe, hvor deltagerne kan sparre med hinanden, aftale træning, udveksle opskrifter og ideer osv.
 • Midvejs og slut konsultation med body analyse
 • Reduceret pris på videre forløb.
 • GARANTERET RESULTATER

Hvornår kan du komme i gang?

Vi opstarter nye hold op Januar, Marts, Maj, Juli, September og November og forløbet er for alle, især nybegyndere. Og pladserne bliver hurtig udsolgt.

Næste opstartsmøde er januar. Klik her for reservere en plads, du kan også sende en mail eller kontakte Kathrin på tlf. 2621 5331 for at høre mere. Dette forløb er for alle, især nybegyndere, og velegnet til personer 40+

Der er fælles træning 1-2 gange pr. uge i alt 12 træningssessioner. Du bliver tilmeldt faste hold, men kan flytte træningsdage selv via vores APP eller hjemmeside, hvis der er dage du ikke kan komme. Vi har hold på følgende tidspunkter:

VI HAR 3 FASTE HOLD

 • Mandag og onsdag aften kl. 17.00-18.00, Bikini Bootcamp
 • Mandag og onsdag aften kl. 18.00-19.00, Bootcamp Advanced
 • Tirsdag og torsdag morgen fra kl. 10.00-11.00, Bikini Bootcamp

VI TILBYDER EKSTRA HOLD FOR BÅDE NYBEGYNDERE OG ØVEDE

 • Torsdag kl 18:00-19.00
 • Fredag kl 08.00-09.00
 • Lørdag kl 09.00-10.00

(Disse dage kan kombineres med med en af de andre dage – dvs hvis du f.eks. ikke kan om onsdagen kan du fast gå mandag og f.eks. torsdag).

Pris – din bedste investering

DKK 4995.00 alt inkl.

Ønsker du ubegrænset adgang til Bootcamp er prisen 5995.00 alt inkl for de første 2 måneder og herefter 2499.00 pr måned via betalingsservice. (minimumsperiode er 4 måneder for denne aftale)

Ekstra valgfrit tillæg til Bikini Bootcamp

Valgfrit 8 x personlig træning (1 gang om ugen) – DKK 3000.00
Valgfrit 8 x ekstra Bootcamp træninger (1 gang om ugen) DKK 2000.00

Kontakt os

Kontakt os på telefon 31 22 65 10 eller send en mail til info@kostkoncept.dk. Du kan også benytte knappen herunder til at booke en tid online.

Se hvad vores seje klienter siger

Helt sikkert det rigtige sted, hvis man vil se resultater med sin træning. Dygtige, søde og kompetente trænere. En super god stemning i centret.

Det eneste center som er værd at bruge sin tid i. Fantastiske medlemmer og fantastiske ejere.

Fantastisk sted. Tænk at det kan være så hårdt og samtidig hyggeligt.

Det bedste og mest nærværende sted at træne. Der er en super atmosfære, alle hilser på hinanden og ønsker god træning! Kan varmt anbefale Køge Kost Koncept!

Mit møde med Køges Kost Koncept, har været super positivt. Dejligt med så motiverende og forstående trænere so Kathrin og Martin. De fortjener 6 stjerner.

Det sku i orden personligt. Man er ikke bare et nummer. God vejledning og godt udstyr.

Har været glad for den hjælp jeg har fået fra de 95 kg til omkring 67kg. Man kan hvad man vil….

De suverænt mest professionelle coaches du nogensinde vil møde, så hvorfor gøre andet, når Martin og kathrin har løsningen på dine ønsker.

© Copyright Køges Kost Koncept